وکیل دیه تصادفات :
به وکیلی دادگستری که بیشتر در زمینه امور دیه اعم از جرحی و غیر جرحی در امور مرتبط با راهنمایی و رانندگی فعالیت می نماید وکیل دیه تصادفات گفته می شود .
بهترین وکیل دیه تصادفات :
وکیل دیه تصادفات تهران با توجه به حوادثی که در استان تهران به جهت کثرت وسایل نقلیه و جمعیت رخ می دهد، بسیار مورد توجه و جستجو افراد قرار گرفته ، بدین جهت وکیل دیه به یک وکیل پایه یک دادگستری گفته می شود که به تمامی قوانین مرتبط با دیه آشنایی کامل دارد و می تواند از موکل خود دفاع نموده تا حقوق ایشان مورد تضییع قرار نگیرد .
تعریف دیه :دیه اعم از مقدر غیر مقدر مالی است که در شرع مقدس برای ایراد جنایت غیر عمدی بر نفس اعضا و منافع و یا جنایت عمدی در مواردی که به هر جهت قصاص ندارد به موجب قانون مقرر میشود دیه پرداخت میشود.
دیه هم در جنایات غیر عمدی وجود دارد و هم در جنایات عمدی با این تفاوت که در جنایات غیر عمدی اصل بر دیه است اما در جنایات عمدی از بر قصاص است و فقط در مواردی قصاص ساقط شود دیه پرداخت میشود.
ماهیت دیه : در مورد ماهیت دیه که آیا مجازات هست یا جبران خسارت مالی ، باید گفت قانون مجازات اسلامی مقرر داشته است حسب مورد دیه حق شخص مجنی علیه یا ولی دم است و احکام و آثار مسئولیت مدنی یا ضمان را دارد.ذمه مرتکب جز با پرداخت دیه ، مصالحه ، ابراء و تهاتر بری نکیگردد بنابراین دیه نه مجازات است نه جبران خسارت مالی ، بلکه نهاد حقوقی مستقل است که ماهیت دوگانه دارد.
وکیل دیه تصادفات در تهران :
همانطور که بیان شد، علت این که بسیاری از افراد به دنبال وکیل دیه در تهران یا سایر شهرستان ها هستند، دعاوی مربوط به تصادفات می باشد به طور کلی اگر شما هم درگیر چنین حوادثی می باشید ، گرفتن مشاوره و گرفتن وکیل متخصص امور مرتبط با دیه تصادفات به شما توصیه می گردد.
بیمه ها جهت اطمینان از پرداخت اقساط توسط بیمه گذاران قراردادهایی را با آن ها منعقد کرده حال آنکه در زمان پرداخت دیه به طور معمول چالشهایی ایجاد می نمایند ،حال اگر یکی از طرفین این قراردادها (بیمه گر یا بیمه گذار ) به تعهدات خود عمل ننماید ، اصطلاحا دعاوی دیه پیش آمده و طرف دیگر قرار داد که متضرر شده است، می تواند اقدام به طرح دعوی در محاکم حقوقی و کیفری نماید . تا حقوقش مورد تضییع قرار نگیرد.
منظور از مجازات تعزیری که در اکثریت ارای محاکم کیفری مرتبط با دیه مشاهده می شود چیست :
ب- شیوه ارتکاب جرم، گستره نقض وظیفه و نتایج زیانبار آن
پ- اقدامات مرتکب پس از ارتکاب جرم
ت- سوابق و وضعیت فردی، خانوادگی و اجتماعی مرتکب و تاثیر تعزیر بر ویتبصره(الحاقی ۱۳۹۹/۲/۲۳) چنانچه دادگاه در حکم صادره مجازات حبس را بیش از حداقل مجازات مقرر در قانون تعیین کند، باید مبتنی بر بندهای مقرر در این ماده و یا سایر جهات قانونی، علت صدور حکم به بیش از حداقل مجازات مقرر قانونی را ذکر کند. عدم رعایت مفاد این تبصره موجب مجازات انتظامی درجه چهار میباشد.